Őrült Világ

Őrült Világ

Mentsd meg a világot a telefonoddal!

2016. december 05. - Sierre

dreamlab.jpeg
Gondoltad volna, hogy a rák gyógymódját mobilokon keresztül kutatják? Pontosítva az állítást, valójában szuperszámítógépek segítségével, azonban kevés ilyen számítógép létezik és ezek kapacitása is véges. 
szuperszg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kapacitás és a kutatás hatékonyságának növelése érdekében a kutatók különböző applikációkat készítettek, melyekkel segíthetjük a rák ellenszerének kutatását. Tehát minél többen töltik le az applikációt, annál több adatot tudnak feldolgozni a kutatók és annál hamarabb mentik meg az emberiséget a pusztító betegségtől. Egyelőre csak az Androidosok lehetnek szuperhősök, mivel csak Androidra készültek el ezek az appok. A DreamLab és a Samsung által készített Power Sleep nevű appokkal segítheted te is a kutatásokat.                                                                                                                                                    powersleep.jpg

 

 

 

 

 

 

 



A dolgod egyszerű: csak töltsd le a Power Sleep vagy a DreamLab applikációt a Google play-ből, állítsd be mennyi internetet szeretnél adományozni a kutatóknak (ha mobilinternetet nem szeretnél adni, állítsd korlátlanra a wifi felhasználást), majd rakd fel a telefonod töltőre és kész is. Meg is van a napi jó cselekedet, pedig szinte nem is csináltál semmit. Miközben alszol a telefonod segíti az adatok feldolgozását.vodafone-dreamlab-app.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindkét alkalmazás ingyenes és egyik sem használ fel személyes információkat a telefonodról, csak az engedélyezett internetet. Nem kell aggódni amiatt sem, hogy lemeríti a telefonunkat, mert csak akkor működik az applikáció, ha a telefon töltőn van.
Adj hát értelmet a telefonodnak és mentsd meg az emberiséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://crazzy-world.blog.hu/api/trackback/id/tr8512025659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása